Bewezen, klantspecifieke voordelen

Polem is al bijna 50 jaar een vertrouwd aanspreekpunt voor levensmiddelenproducenten. De reden hiervoor is simpel. Levensmiddelenproducenten willen hun vaste of vloeibare grondstoffen, halffabrikaten of eindproducten zo veilig en hygiënisch mogelijk opslaan, om de procescontinuïteit te waarborgen en productaansprakelijkheid te voorkomen. En juist daarvoor heeft Polem dé oplossing: silo’s en tanks van composiet.

Uiteraard beschikt Polem over een breed assortiment standaard silo’s en tanks. Echter, omdat de wensen en omstandigheden voor het opslaan van grondstoffen, halffabrikaten of eindproducten per opdrachtgever sterk verschillen, bestaat er veel ervaring bij het realiseren van klantspecifieke oplossingen. Oplossingen die zich in de praktijk op alle fronten hebben bewezen.

Wilt u weten wat uw individuele mogelijkheden zijn? Klik hier en leg uw vraag aan een Polem-specialist voor. Of neem telefonisch contact op en ontdek hoeveel parate kennis er aanwezig is over de gedragingen van grondstoffen en eindproducten.

Voor een greep uit een aantal projecten, klikt u hier.

Foodsafe composiet whitepaper

Anton de Boer

+31 (0)6-51246602
anton.deboer@polem.com

Producten

Levensmiddelen silo’s

Meer informatie

Levensmiddelen tanks

Meer informatie

Projecten

© 2024

Welcome at Polem B.V. | All rights reserved | Terms and conditions  | Cookiebeleid