“Ja, dat kunnen we …”

Ervaring, innovatief denkvermogen en een gezonde dosis lef maakt dat geen vraag te gek is. Uitdagingen! Een woord dat de Polem-organisatie goed past.

Zoekt u bijvoorbeeld een tank die bestand is tegen extreme temperaturen?
Zoekt u een silo voor de opslag van delicate producten met gereduceerde uitloopeigenschappen?
Wenst u een oplossing die moet voldoen aan bijzondere eisen, zoals beperkingen in bouwhoogte, geluidsoverlast voor omwonenden of het inpassen in uw bestaande bouw
Zoekt u advies bij een constructieve beveiliging tegen stofexplosiegevaar?
Of wilt u weten welke invloed factoren zoals temperatuur, luchtvochtigheid en tijd hebben op uw product?
 

De Polem-adviseurs weten precies wat de gevolgen zijn van uw lokale omstandigheden. Denkt u hierbij aan wind- en sneeuwlasten, seismische condities, restloos leeglopen en de keuze voor massa- of kernstroming.

Ook vragen over afwijkende maatvoeringen komen steeds vaker voor. Zo behoren silo's en tanks van 9.0 m diameter of 30 m hoogte inmiddels tot de orde van de dag. Schaalvergroting kan mogelijk kosten reduceren en de concurrentiepositie verbeteren.

Met onze kennis en ervaring, kunt u uw producten op zorgvuldige wijze opslaan en uw organisatie optimaal beschermen tegen downtime, levertijden-claims en andere calamiteiten.

Kortom, zoekt u een innovatieve en betrouwbare partij die u helpt met de best mogelijke opslag van uw grondstoffen? Welkom bij Polem!

Hieronder ziet u een kleine greep uit onze projecten. 
Volg ook onze LinkedIN pagina voor meer projectupdates.

Projecten

© 2024

Welcome at Polem B.V. | All rights reserved | Terms and conditions  | Cookiebeleid