Always stand for what you believe in,
even if it means standing alone

“Ja, dat kunnen we …”

Ervaring, innovatief denkvermogen en een gezonde dosis lef maakt dat geen vraag te gek is. Uitdagingen! Een woord dat de Polem-organisatie goed past.

Zoekt u bijvoorbeeld een tank die bestand is tegen extreme temperaturen?
Zoekt u een silo voor de opslag van delicate producten met gereduceerde uitloopeigenschappen?
Wenst u een oplossing die moet voldoen aan bijzondere eisen, zoals beperkingen in bouwhoogte, geluidsoverlast voor omwonenden of het inpassen in uw bestaande bouw
Zoekt u advies bij een constructieve beveiliging tegen stofexplosiegevaar?
Of wilt u weten welke invloed factoren zoals temperatuur, luchtvochtigheid en tijd hebben op uw product?
 

De Polem-adviseurs weten precies wat de gevolgen zijn van uw lokale omstandigheden. Denkt u hierbij aan wind- en sneeuwlasten, seismische condities, restloos leeglopen en de keuze voor massa- of kernstroming.

Ook vragen over afwijkende maatvoeringen komen steeds vaker voor. Zo behoren silo's en tanks van 9.0 m diameter of 30 m hoogte inmiddels tot de orde van de dag. Schaalvergroting kan mogelijk kosten reduceren en de concurrentiepositie verbeteren.

Met onze kennis en ervaring, kunt u uw producten op zorgvuldige wijze opslaan en uw organisatie optimaal beschermen tegen downtime, levertijden-claims en andere calamiteiten.

Kortom, zoekt u een innovatieve en betrouwbare partij die u helpt met de best mogelijke opslag van uw grondstoffen? Welkom bij Polem!

Hieronder ziet u een kleine greep uit onze projecten. 
Volg ook onze LinkedIN pagina voor meer projectupdates.

Projecten

© 2022

Welcome at Polem B.V. | All rights reserved | Terms and Conditions | Privacy Policy | Cookiebeleid