Voor vindingrijke antwoorden en oplossingen

Ook voor vloeibare producten, zoals water, sojasaus, vloeibaar zetmeel, pekel, oliën en vetten biedt Polem u uitstekende standaard dan wel maatwerk oplossingen in de vorm van composiet tanks. Deze tanks kunnen zowel in een staande als liggende configuratie worden geleverd en zijn bij uitstek geschikt voor het opslaan zuren, basen en chloriden.

Composiet bezit goede isolerende eigenschappen, waardoor u bespaart op uw energiekosten. Daarnaast helpt de naadloze, gladde binnenzijde om aanhechting op de wand te voorkomen, waarmee u ook weer bespaart op reinigingstijd en downtime.


 

Net als bij de silo’s geldt ook voor tanks dat er een brede keuze bestaat uit standaard diameters en volumes. Echter, opdrachtgevers merken met grote regelmaat dat maatwerk, op basis van de onderbouwde adviezen, vaak de betere keuze is. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan maatwerkopties zoals lekdetectie, isolatie, verwarming, aansluitingen voor roerwerken, enz.

Leg uw vraag gewoon eens aan uw Polem-specialist voor. Grote kans dat u positief gestemd zult worden over de vindingrijke antwoorden en oplossingen.

© 2024

Welcome at Polem B.V. | All rights reserved | Terms and conditions  | Cookiebeleid