Het is altijd een geweldig gevoel om het resultaat van hard werken te zien, en dat geldt zeker voor onze recente productie van vier feed silo's! Deze imposante silo's, elk met een diameter van 3,5 meter en een indrukwekkende inhoud van 200 m3, zijn net uit productie en liggen nu op ons terrein te schitteren.

Wat dit project extra speciaal maakt, is dat we deze silo's hebben geproduceerd voor een gewaardeerde klant als onderdeel van een grotere order. In totaal zullen er zeven van deze indrukwekkende silo's worden gemaakt om aan de behoeften van onze klant te voldoen. Het is een prachtig gezicht om te zien hoe deze silo's zich uitstrekken tegen de horizon, als stille getuigen van ons vakmanschap en toewijding aan kwaliteit. Elk detail, van de stevige constructie tot de nauwkeurige afwerking, is met zorg en precisie uitgevoerd om ervoor te zorgen dat deze silo's jarenlang dienst zullen doen.

Als team zijn we trots op wat we hebben bereikt en kijken we uit naar de voltooiing van de resterende silo's in deze order. Het is een eer om te mogen samenwerken met klanten die vertrouwen in ons hebben en ons de kans geven om bij te dragen aan hun succes. 

© 2024

Welcome at Polem B.V. | All rights reserved | Terms and conditions  | Cookiebeleid