Quality, Health, Safety, Environment

Certificeringen horen bij het voeren van een goed kwaliteitsbeleid. Onze QHSE Manager ziet er op toe dat we voldoen aan de normen op het gebied van kwaliteit,  gezondheid, veiligheid en milieu.
Naast onderstaande certificeringen, voldoen onze silo's en tanks ook aan eisen op het vlak van gevaarlijke stoffen, voedselveiligheid en mogelijk explosiegevaar.

Heeft uw vragen? Stel ze gerust aan onze Manager QHSE

ISO 9001

Polem heeft het ISO 9001 versie 2015 certificaat.
Dit is een certificering voor bedrijfsvoering en kwaliteitsmanagement. Het toont aan dat wij onze processen beheersen waardoor er een duurzame onderneming is geborgd. Duurzaam is op het gebeid van kwaliteit en beleid gericht op de toekomst.

DVS

Polem beschikt over twee DVS 1090 certificaten met betrekking tot de stalen constructies.
Het ene certificaat gaat over het juiste materiaal en constructie berekeningen. Het 'welding' certificaat betreft het laswerk met gecertificeerde lasapparatuur en goed opgeleide en gecertificeerde lassers. Hiermee voldoen we aan de Eurpeese 1090 norm. 


ISP

Het Duitse 'Institute for Structural Plastics' ISP geeft aan dat tanks en silo’s voldoen aan de richtlijnen voor glasvezel versterkte kunststof producten. Hierbij wordt gecontroleerd op berekeningen en wijze van produceren.


TÜV

Het TÜV certificaat geeft aan dat onze tanks goedgekeurd zijn om in een waterbeschermingsgebied gebruikt te worden en garandeert dat er geen lekkage optreed naar de bodem. 

© 2024

Welcome at Polem B.V. | All rights reserved | Terms and conditions  | Cookiebeleid