Bewezen oplossingen voor uw pluimveehouderij

Voor úw branche, Pluimvee, hebben we veevoer-silo's en vlakbodem-silo's in diverse afmetingen. 

De Polem veevoersilo’s zijn bedoeld voor de opslag van mengvoer, losse grondstoffen, premixen en overige droge producten. De silo’s zijn zo ontworpen dat de kwaliteit van de opgeslagen veevoerproducten behouden blijft.

De Polem vlakbodemsilo is speciaal ontwikkeld voor moeilijk lopende producten. Bijvoorbeeld voor de opslag van veevoer. Deze silo is voorzien van een uitdraagsysteem met een gedwongen veegvijzel die zorgt voor een continue productstroom. Problemen zoals brugvorming of onderbrekingen in de productstroom komen op deze manier niet voor en krijgt ontmenging geen kans. 

De Polem Excellent Veevoersilo inclusief Feedcontrol is speciaal ontwikkeld voor de opslag van mengvoer, losse grondstoffen, enkelvoudige voeders en vele andere droge producten. Dankzij de onder een specifieke hoek geconstrueerde langere trechter én de grotere uitstroomdiameter is het stromingsgedrag van deze silo sterk verbeterd. De dubbele Feedcontrol-afvoervijzel zorgt voor een gelijkmatige uitstroom en voorkomt brugvorming en ontmenging.

Veevoer-silo’s

Meer informatie

Vlakbodemsilo’s

Meer informatie

De Excellent Veevoersilo

Meer informatie

Projecten

© 2022

Welcome at Polem B.V. | All rights reserved | Terms and Conditions | Privacy Policy