Polem biedt u een uitgebreid assortiment robuuste composiet silo’s met diameters tot 9.0 meter en capaciteiten tot 1.500 m³. In deze silo’s worden vooral producten zoals biomassa, houtpellets en zetmeel als bindmiddel opgeslagen. Echter, ook alternatieve toepassingen zoals kalkachtige producten voor rookgasinstallaties of bijstook in ketels komen regelmatig voor.

Een van de redenen waarom men steeds vaker kiest voor composiet is de hoge isolatiewaarde, waardoor er nagenoeg geen condensvorming in de silo ontstaat. Dit betekent nauwelijks aanhechting aan de binnenzijde van de silo wat, in combinatie met de gladde en naadloze binnenzijde, zorgt voor een optimale productuitstroom.

Geheel naar wens kunt u kiezen voor standaard uitvoeringen of u kiest voor maatwerk. Eventueel aangevuld met optionele onderrijdbare staalconstructies, bordessen, kooiladders, en dakrelingen. Dan wel andere opties, zoals stoffilters, trilbodems, extra isolatie, inhoudsmeting, explosiepanelen of weegsystemen. Wat uw wensen ook zijn, Polem helpt u met het gewenste eindresultaat.

© 2024

Welcome at Polem B.V. | All rights reserved | Terms and conditions  | Cookiebeleid