Always stand for what you believe in,
even if it means standing alone

Het antwoord: “Ja, is al een keer gemaakt …”

Ervaring, innovatief denkvermogen en een gezonde dosis lef maakt dat geen vraag te gek is. Uitdagingen! Een woord dat de Polem-organisatie beter past.

Zoekt u bijvoorbeeld een tank die bestand is tegen extreme temperaturen? Zoekt u een silo voor de opslag van delicate producten met gereduceerde uitloopeigenschappen? Wenst u een oplossing die moet voldoen aan bijzondere eisen, zoals beperkingen in bouwhoogte, geluidsoverlast voor omwonenden of het inpassen in uw bestaande bouw? Wilt u weten welke invloed factoren zoals temperatuur, luchtvochtigheid en tijd hebben op uw product? Of wenst u advies bij een constructieve beveiliging tegen stofexplosiegevaar? De Polem-adviseurs weten precies wat de gevolgen zijn van uw lokale omstandigheden. Denkt u hierbij aan wind- en sneeuwlasten, seismische condities, restloos leeglopen en de keuze voor massa- of kernstroming.

Ook vragen met betrekking tot afwijkende maatvoeringen komen steeds vaker voor. Zo behoren silo's en tanks van 9.0 m diameter of 30 m hoogte inmiddels aan de orde van de dag. Bijvoorbeeld omdat opdrachtgevers met deze schaalvergroting hun kosten kunnen reduceren en hun concurrentiepositie verbeteren.

Dankzij de ongekende hoeveelheid kennis en ervaring heeft Polem het antwoord op u vraag al gereed. Antwoorden waarmee u uw producten op zorgvuldige wijze opslaat en uw organisatie optimaal beschermt tegen downtime, levertijden-claims en andere ongewenste calamiteiten.

Kortom, zoekt u een innovatieve en betrouwbare partij die u helpt met de best mogelijke opslag van uw grondstoffen? Welkom bij Polem!

Projecten

© 2021

Welcome at Polem B.V. | All rights reserved | Terms and Conditions | Privacy Policy