Research and Development

We gaan u meer op de hoogte houden van actuele ontwikkelingen!

Polem heeft een rijke historie met veel ervaring in het ontwerpen en produceren van GVK silo’s en tanks. Er waait een frisse wind door het bedrijf en Polem zit volop in verandering, met behoud van de kennis en ervaring die nodig is om dé internationale gesprekspartner voor de markt te zijn als het gaat om veilige opslag.

Zo heeft Polem een R&D afdeling waar voortdurend gewerkt wordt aan nieuwe productontwikkelingen, opleidingen en procesverbeteringen. Polem wil een leidende rol blijven spelen in de markt, bijvoorbeeld als het gaat om de steeds hogere eisen die worden gesteld aan voedselveiligheid.

Polem wil ook een lerende organisatie zijn. In een aparte hal met een speciaal daarvoor bestemde spuitwikkelmachine worden nieuwe medewerkers opgeleid om het vak te leren. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in opleidingen op allerlei  vakgebieden binnen de organisatie.

De afdeling Engineering – waar de silo’s en tanks worden ontworpen - is volop in ontwikkeling en zal meer een meer een adviserende rol gaan vervullen op het gebied van silo- en tank techniek.

Bij Polem werken mensen met verstand van zaken!

Voor meer informatie over R&D binnen Polem kunt u contact opnemen met Sjouke Bus, Operations Director bij Polem

sbus@polem.com

© 2021

Welcome at Polem B.V. | All rights reserved | Terms and Conditions | Privacy Policy